Bijzondere horloges

Woodrow gelooft in coole, duurzame horloges die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Er zijn al genoeg horloges die gewoon zijn.
Na het zien van al deze horloges was het tijd voor iets nieuws: hout. Hout is een materiaal dat altijd zijn eigen identiteit en uniekheid heeft.
Dit geeft elk horloge een eigen persoonlijkheid. Geen Woodrow horloge is hetzelfde, dat beloven we.
Naast de goede looks draagt een Woodrow horloge zeer comfortabel: geen zwaar sieraad om de pols maar een licht horloge dat je nooit meer af wil doen.
Bovendien past een houten horloge bij elke outfit: van zakelijk tot casual, een houten horloge kleedt altijd goed af.

Lees
hier meer over de gebruikte houtsoorten.

 

Duurzaamheid

In tegenstelling tot metalen horloges groeit ons materiaal letterlijk aan de boom.
En omdat we dit graag zo willen houden, is het hout dat wordt gebruikt voor de horloges uitsluitend van duurzame oorsprong.
Ook de verpakkingen van de horloges zijn zo duurzaam mogelijk.

Omdat we verder willen kijken dan alleen onze horloges heeft Woodrow een samenwerking met het Plant a Billion Trees project.
Plant a Billion Trees zorgt voor het planten van bomen in gebieden die ernstig zijn aangetast door ontbossing. Het doel van de campagne is om wereldwijd een miljard bomen te planten.
Met het aanplanten van nieuwe bossen zorgen zij voor een schone lucht, schoon water, een leefgebied voor dieren en planten en gezonde bossen voor volgende generaties.
Omdat Woodrow hier graag een steentje aan bijdraagt wordt voor elk verkocht horloge een boom aangeplant door Plant a Billion Trees.
Zo zorgen we ervoor dat toekomstige generaties ook kunnen genieten van een houten horloge en bovenal van een gezonde planeet.