Verzenden & Retourneren

 

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden.

Voor zendingen naar het buitenland gelden de volgende verzendkosten.

België: € 6,95

Duitsland: € 7,95

Europa 1 (verzendkosten: € 12,50): Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië en Verenigd Koninkrijk.

Europa 2 (verzendkosten: € 17,50): Finland, Hongarije, Italië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Europa 3 (verzendkosten € 20,00): Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Estand, Faeroer, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Ierland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Oekraine, Roemenië, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad en Wit-Rusland.

Rest van de wereld: € 25,00

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar Woodrow zijn voor eigen rekening. Indien je gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Woodrow geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@wood-row.nl en dit formulier invullen: klik. Wij zullen na ontvangst het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd:

In onbeschadigde staat

Indien mogelijk in de originele verpakking

Ongebruikt EN ongedragen

Let op: de kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. De kosten voor de heenzending worden altijd gecrediteerd. De verzendkosten voor de retourzending worden wel vergoed indien er een fout is gemaakt door Woodrow.

 

Kan ik mijn bestelling omruilen?

Ja, artikelen kunnen binnen 14 dagen omgeruild worden. Meld via een e-mail naar info@wood-row.nl dat je het artikel wil ruilen en stuur het artikel naar ons op.

 

Worden de verzendkosten voor een retourzending vergoed?

De verzendkosten voor een retourzendig zijn voor rekening van de klant. Een uitzondering hierop is als het een fout betreft die TimeWorld.nl heeft gemaakt.